Over YogaFlow

Ervaar meer vrijheid, energie en ontspanning!

Waarom YogaFlow Laren?

Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit.

Les in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers.

Professionele, gepassioneerde en zeer ervaren yogadocenten.

Yogalessen in een gezellige huiskamersfeer.

Makkelijk je eigen lessen inboeken.

JAREN IN ONZE YOGAFLOW

GELUKKIGE YOGI'S

WEKELIJKSE AANTAL LESSEN

Ons aanbod

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende yogavormen:

Critical Alignment Yoga (CAY)

De stijl van CAY is zorgvuldig met een heldere techniek. Die helderheid werkt. Het brengt cognitieve rust; de ‘waarom-waarom’ en je beheersende neigingen kalmeren. Dat maakt je open en ontvankelijk, ook voor de verdieping met de speciale cay-uitlijning en cay-tools.

Vinyasa Power Flow Yoga

Vinyasa Power Flow Yoga is een dynamische les gebaseerd op de principes van de Ashtanga Yoga waarin series krachtige houdingen in een flow op het ademritme worden uitgevoerd. In tegenstelling tot de Ashtanga Yoga werken we bij Vinyasa Flow Yoga met wisselende series die soepel in elkaar overlopen.

Yin Yoga

Yin Yoga is een yogastijl voor diepere ontspanning die de mobiliteit en souplesse van ons bindweefsel stimuleert. De tegenhanger van de dynamische vormen van Yoga die zich vooral richten op het versterken van onze spieren.

Qigong

De lessen beginnen met een warming-up. Het hoofdgedeelte bestaat uit de qigong oefeningen. Aan het einde van de les volgt een meditatie en een moment van reflectie.

Yogatherapie

Yogatherapie is bedoeld om ruimte te creëren, hoofd en lichaam weer bij elkaar te brengen. We beginnen met stil zitten en voelen en van daaruit gaan we bewegen, het lichaam geeft aan wat nodig is, niet het hoofd.

Testimonials

DE ERVARINGEN VAN ENKELE YOGI'S

"Ik volg nu vier jaar Critical Alignment yoga bij YogaFlow Laren (voorheen SportFlow Yoga). Ik ben bijzonder enthousiast over Critical Alignment Yoga. De oefeningen met de hulp van het stripje of rolletje kunnen heel confronterend zijn. Tijdens de oefeningen wordt veel aandacht gegeven aan de ademhaling en langzaam bewegen vanuit ontspanning.
Wanneer we aansluitend een serie houdingen en bewegingen gaan doen, lukt het me steeds beter om daadwerkelijk de beweging in te zetten vanuit ontspanning. Dit geeft letterlijk en figuurlijk heel veel ruimte."

Debby

"Yoga leek me niet zo’n ding voor mannen en helemaal niet voor mij! Ik kreeg, zoals veel mannen, behoorlijk last van mijn onderrug. Fanatiek sporten bracht mij aanvankelijk wat verder tot het moment dat het écht vastzat en ik geen kant meer op kon. Yoga in de vorm van Critical Alignment klonk veelbelovend voor mijn rugprobleem. Ik zag alleen zelf nogal op tegen het yogasfeertje. Dat viel in de praktijk echter alles mee. Bij YogaFlow Laren wordt er professioneel en gezellig aan mijn flexibiliteit, souplesse, kracht en ontspanning gewerkt in een nuchtere ambiance. Hier kan ik in een groepje van maximaal 10 deelnemers elke week werken aan mijn gezondheid. Dit is nu na een aantal jaren een vast item in de week en geloof me, ik mis de Yoga als ik een keertje niet kan. Dat had ik vier jaar geleden niet gedacht en ben blij dat ik ooit die stap heb gezet."

Marco

"Voor mijn werkzaamheden zit ik regelmatig en langdurig achter mijn laptop. Dit doe ik al decennialang wat uiteindelijk heeft geleid tot nek, schouder en rugproblemen. Een vriend raadde mij aan om Critical Alignment Yoga te proberen. Aanvankelijk was ik sceptisch. Mijn overtuiging was dat Yoga beoefend wordt door “zweverige types”. Mijn vooroordeel bleek ongegrond. De lessen zijn erg aangenaam, de docenten zijn vakkundig en toegewijd, maar bovenal ik heb er baat bij. Ik doe dit nu al vanaf januari 2016 en na elke les voel ik me weer “een jonge god”. Bedankt YogaFlow Laren"

Franco

"Voor een drukke agenda en een betere balans zijn Gaby’s Yin Yoga klassen een verademing. Het rustig in een houding komen en het diepe stretchen tijdens deze yoga lessen werkt niet alleen bijzonder ontspannend, maar heeft mij ook geholpen om beduidend soepeler te worden. Zowel fysiek als mentaal voel je je na een les als herboren. Het is tevens erg fijn om je eigen lessen online in te kunnen boeken!"

Charlotte

Ervaar meer vrijheid, energie en ontspanning met YogaFlow Laren!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly