Lesrooster

Yogacentrum Laren

Yogarooster

Yogaruimte

Tarieven

   
Maandag10:45-12:00Yoga Therapie
20:00-21:30Critical Alignment Yoga
Dinsdag09:30-11:00Critical Alignment Yoga
Woensdag19:30-21:00Critical Alignment Yoga
Donderdag10:00-11:30Critical Alignment Yoga
Zaterdag09:00-10:30Critical Alignment Yoga
11:00-12:30Critical Alignment Yoga
Zondag09:00-10:15Yin Yoga

Critical Alignment Yoga (CAY)

De stijl van CAY is zorgvuldig met een heldere techniek. Die helderheid werkt. Het brengt cognitieve rust; de ‘waarom-waarom’ en je beheersende neigingen kalmeren. Dat maakt je open en ontvankelijk, ook voor de verdieping met de speciale cay-uitlijning en cay-tools …

Vinyasa Power Flow Yoga

Vinyasa Power Flow Yoga is een dynamische les gebaseerd op de principes van de Ashtanga Yoga waarin series krachtige houdingen in een flow op het ademritme worden uitgevoerd.
In tegenstelling tot de Ashtanga Yoga werken we bij Vinyasa Flow Yoga met wisselende series die soepel in elkaar overlopen.
De houdingen worden tijdens de les aan elkaar verbonden in een soepele doorlopende flow waarbij wij werken met een fysiek thema ter voorbereiding op een peak pose.
Tijdens de lessen werken we ook aan kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en balans voor lichaam en geest, verbeterde lichaamshouding, concentratievermogen en de omgang met stress met nadruk op souplesse. 

Qigong

De lessen beginnen met een warming-up. Het hoofdgedeelte bestaat uit de qigong oefeningen. Aan het einde van de les volgt een meditatie en een moment van reflectie.

Yogatherapie

Het uurtje yogatherapie is ervoor bedoeld om ruimte te creëren, hoofd en lichaam weer bij elkaar te brengen. We beginnen met stil zitten en voelen en van daaruit gaan we bewegen, het lichaam geeft aan wat nodig is, niet het hoofd.

Na de les voel je meer ruimte en is er minder stijfheid en meer balans.

Yin Yoga

Yin Yoga is een yogastijl voor diepere ontspanning die de mobiliteit en souplesse van ons bindweefsel stimuleert. De tegenhanger van de dynamische vormen van Yoga die zich vooral richten op het versterken van onze spieren.
Yin Yoga richt zich op het bindweefsel gelegen in de diepere lagen van ons lichaam. Bindweefsel verlengt en versterkt zich langzamer dan spierweefsel waardoor de houdingen langer aangehouden worden.
Yin Yoga leert je te ‘zijn’ met ongemak, biedt stressreductie door middel van mindfulness en helpt bij herstel van blessures en stijfheid. 

Zowel de Vinyasa Power Flow Yoga als de Yin Yoga zijn toegankelijk voor alle niveaus. Yoga draait om leren luisteren naar jouw eigen lichaam, jouw eigen grenzen onderzoeken en jezelf uitdagen zonder jezelf te schaden.

Yogaruimte

Tarieven

Yogacentrum Laren 

2 Proeflessen €20 Euro (1 maand geldig)

5 rittenkaart €87,50 (3 maanden geldig)

10 rittenkaart €150 (6 maanden geldig)

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly